Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PADIGANADOR (1418534) - F.C. Badia City (493452) » 595938810: T51/R2

Copa 595938810 Información oficial sobre el partido 595938810 en Hattrick

05.10.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 2

PADIGANADOR Alineación oficial del equipo 'PADIGANADOR' en el partido 2 - 4 F.C. Badia City Alineación oficial del equipo 'F.C. Badia City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PADIGANADOR Alineación oficial del equipo 'PADIGANADOR' en el partido 1 - 1 F.C. Badia City Alineación oficial del equipo 'F.C. Badia City' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,0 % 8,5 % 22,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PADIGANADOR

Goles Goles

  • 101 Minuto 64 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Sergio Ballotta, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a PADIGANADOR.
  • 119 Minuto 66 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip PADIGANADOR va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Gonzalo Olmo Vélez va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El jugador de PADIGANADOR Zlatko Iliev quasi va assolir l'empat al minut 16 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Alex Moroşan quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al 67, Gonzalo Olmo Vélez hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Víctor Jordán. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

F.C. Badia City

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Wali Roberts quedar desmarcat i marcar per a Badia al minut 15. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Ulf Zainzinger va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a Badia.
  • 184 Minuto 63 (Gol de penalti): Al minut 63 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Vilmos Dálnoki va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Ulf Zainzinger va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Didier Leitzel, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 42 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Badia va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Badia van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Vilmos Dálnoki des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 69 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Didier Leitzel, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kalle Rautio de Badia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Uzeir Mrkaljević després que el jugador de Badia li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Després de 36 minuts jugats, Wali Roberts es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ulf Zainzinger.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 54 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Dusit Kamoltip, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.