Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gimnastica torrelavega (772238) - Real Canillas C.F. (488468) » 595938049: T51/R2

Copa 595938049 Información oficial sobre el partido 595938049 en Hattrick

05.10.2016 12:00:00
Copa: Temporada 51 / Ronda 2

Gimnastica torrelavega Alineación oficial del equipo 'Gimnastica  torrelavega' en el partido 3 - 5 Real Canillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canillas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gimnastica torrelavega Alineación oficial del equipo 'Gimnastica  torrelavega' en el partido 1 - 2 Real Canillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canillas C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gimnastica torrelavega

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Jiří Kopel va donar a Gimnastica un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Goderdzi Ardzinba, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Gimnastica Hamzeh Fariba, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Paulí Riera. El marcador continuava 1 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Gimnastica Uladzik Mit'ko va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): David Vera Cordero va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Cédric Lacomme de Gimnastica és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 4.

Real Canillas C.F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 81. L'anotador per R.Canillas va ser Dany Juhel, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Rafael Mansilla va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 17, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Hamzeh Fariba va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Rafael Mansilla va encarar al porter al 71, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): R.Canillas va estar a punt d'empatar al 79 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Miguel López Martí que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 271 Minuto 109 (Ocasión por el centro): R.Canillas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 109, quan Velasco Nalda va quedar-se sol davant el porter Hamzeh Fariba, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Francesco D'Italia de R.Canillas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): R.Canillas va fer una substitució al minut 80. Pedro Eleizalde va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Alejandro Igal.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Francesco D'Italia no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de R.Canillas Evencio Carbajo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Hamzeh Fariba es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de R.Canillas, Velasco Nalda, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Miguel López Martí anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 4 per a R.Canillas.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Manel Esteller de R.Canillas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Hamzeh Fariba en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 5.