Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gonalchis (1588799) - Atlético CF (122504) » 586935322: T51/J7/X

Liga 586935322 Información oficial sobre el partido 586935322 en Hattrick

12.11.2016 14:25:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 7 / X.3133 (181700)

gonalchis Alineación oficial del equipo 'gonalchis' en el partido 3 - 1 Atlético CF Alineación oficial del equipo 'Atlético CF' en el partido
Andreu Mills (10') 1 - 0
Raúl Carlés (33') 2 - 0
2 - 1 Julián Eloregui (38')
Andreu Mills (69') 3 - 1
gonalchis Alineación oficial del equipo 'gonalchis' en el partido 3 - 1 Atlético CF Alineación oficial del equipo 'Atlético CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gonalchis Alineación oficial del equipo 'gonalchis' en el partido 3 - 0 Atlético CF Alineación oficial del equipo 'Atlético CF' en el partido
Tiene un resultado normal 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gonalchis

Goles Goles

  • 120 Minuto 10 (Gol de falta): Andreu Mills va donar a gonalchis un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, gonalchis va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Raúl Carlés, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 130 Minuto 69 (Gol de falta): El gol de falta de Andreu Mills sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 69 i ampliar l'avantatge de gonalchis a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Miguel Rio Reyero gairebé va marcar per a gonalchis des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Raúl Carlés de gonalchis gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luis Sancho de gonalchis va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Jesús Soroa una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Luis Quesada va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramiro Cacho de gonalchis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atlético CF

Goles Goles

  • 150 Minuto 38 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Julián Eloregui de Atlético va reduir diferències a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Atlético va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de David Montano, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del gonalchis. La jugada d'estratègia del Atlético per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Josep Lluís Llurba va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Antonio Monis va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Josep Lluís Llurba quasi redueix la diferència al marcador al minut 73, però una gran estirada d'en Ferran Cardona va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Joaquín Medina Torres s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.