Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Barcelona Mes Que Un Club (1579938) - Mena Team (118091) » 586932564: T51/J4/X

Liga 586932564 Información oficial sobre el partido 586932564 en Hattrick

22.10.2016 14:25:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 4 / X.3084 (181651)

FC Barcelona Mes Que Un Club Alineación oficial del equipo 'FC Barcelona Mes Que Un Club' en el partido 1 - 2 Mena Team Alineación oficial del equipo 'Mena Team' en el partido
Óscar Aparacio (30') 1 - 0
1 - 1 Paco Pastor (71')
1 - 2 Fèlix Caussa (85')
FC Barcelona Mes Que Un Club Alineación oficial del equipo 'FC Barcelona Mes Que Un Club' en el partido 1 - 2 Mena Team Alineación oficial del equipo 'Mena Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Barcelona Mes Que Un Club Alineación oficial del equipo 'FC Barcelona Mes Que Un Club' en el partido 4 - 1 Mena Team Alineación oficial del equipo 'Mena Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,4 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Barcelona Mes Que Un Club

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 30 minuts, el tirador de faltes del Barcelona va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Óscar Aparacio, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20, Sergio Matos arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Mena Team

Goles Goles

  • 139 Minuto 71 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Mena Paco Pastor va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. José Villalón va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 1 al marcador.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): Amb 85 minuts jugats, Fèlix Caussa de Mena va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Pedro Molina de Mena, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Miguel Riveros quasi aconsegueix empatar per Mena al minut 33, però Josep Lluís Alzina va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Mena van sortir al contraatac al minut 49, però Miguel Riveros va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Paco Pastor després de 87 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Josep Lluís Alzina va poder desviar-lo a córner.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Barcelona. La jugada d'estratègia del Mena per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Joan Manuel Saburit va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Valentín Martínez Vera de Mena es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): Eulogi Cubarsí de Mena va abandonar el terreny de joc després de 17 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Benjamín Guzmán va entrar en el seu lloc.