Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Adalso C.F. (490199) - supporterssantako (485986) » 586920876: T51/J8/X

Liga 586920876 Información oficial sobre el partido 586920876 en Hattrick

19.11.2016 14:20:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 8 / X.2875 (171202)

Adalso C.F. Alineación oficial del equipo 'Adalso C.F.' en el partido 0 - 4 supporterssantako Alineación oficial del equipo 'supporterssantako' en el partido
0 - 1 Ramon Abelló (44')
0 - 2 Miguel Obregón (55')
0 - 3 Miguel Obregón (66')
0 - 4 Alberto Islaba (89')
Adalso C.F. Alineación oficial del equipo 'Adalso C.F.' en el partido 0 - 4 supporterssantako Alineación oficial del equipo 'supporterssantako' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Adalso C.F. Alineación oficial del equipo 'Adalso C.F.' en el partido 4 - 1 supporterssantako Alineación oficial del equipo 'supporterssantako' en el partido
Es un cenizo 3.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Adalso C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Adalso per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 41, quan Lluís Peiró va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Lluís Peiró va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 69 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Adalso va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Lluís Peiró va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Maximiliano das Chas va disposar d'una bona oportunitat al minut 89, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Enrique Vaquero de Adalso la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Lluís Peiró de Adalso va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

supporterssantako

Goles Goles

  • 136 Minuto 44 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Igor Fernán encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Ramon Abelló anotar per a supporterssantako el 0 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 119 Minuto 55 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip supporterssantako va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Miguel Obregón va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Miguel Obregón va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Alberto Islaba va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de supporterssantako va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Cristino Miranda va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): supporterssantako va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alceo Vilarmaior va desviar el xut final de Miguel Obregón després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Adalso. La jugada d'estratègia del supporterssantako per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Víctor Manuel Cadavid va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ricardo Ribeiro de supporterssantako es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Obregón de supporterssantako va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Ramon Abelló va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de supporterssantako es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Ricardo Ribeiro no era cap impediment.
  • 301 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Ramon Abelló, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.