Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fair trade (1461925) - ceutaaaa (1437549) » 586917447: T51/J4/X

Liga 586917447 Información oficial sobre el partido 586917447 en Hattrick

22.10.2016 14:20:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 4 / X.2814 (171141)

Fair trade Alineación oficial del equipo 'Fair trade' en el partido 0 - 5 ceutaaaa Alineación oficial del equipo 'ceutaaaa' en el partido
0 - 1 Eulogio Pinillos (6')
0 - 2 Julio Guzmán Cano (33')
0 - 3 Nico Ceballos-Zuñiga (64')
0 - 4 Nico Ceballos-Zuñiga (82')
0 - 5 Vicente Echandi (83')
Fair trade Alineación oficial del equipo 'Fair trade' en el partido 0 - 5 ceutaaaa Alineación oficial del equipo 'ceutaaaa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fair trade Alineación oficial del equipo 'Fair trade' en el partido 0 - 3 ceutaaaa Alineación oficial del equipo 'ceutaaaa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fair trade

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ceutaaaa. La jugada d'estratègia del trade per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Fermín Castellroig va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): trade va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Lucrecio Cores va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Ángel Correa va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 11 (Tarjeta roja directa): Al minut 11, Marcos San Gil Cortázar de trade va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Palacio de trade es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 49, Alejandro Narbona de trade va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): Després de 22 minuts jugats, Pablo Eliot es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Joaquín Maldonado Dávila.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 19 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Alejandro Narbona se sentia fresc com una rosa.

ceutaaaa

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Ignacio Igoa va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de ceutaaaa, Eulogio Pinillos, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 33 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de ceutaaaa. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Julio Guzmán Cano xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 64, ceutaaaa va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Nico Ceballos-Zuñiga.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Nico Ceballos-Zuñiga va augmentar l'avantatge de ceutaaaa a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Vicente Echandi va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Felipe Ramírez després de 27 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Javier Pardo va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Vicente Echandi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Nico Ceballos-Zuñiga de ceutaaaa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 12 (Tirita (médico)): Ventzislav Tonchev va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de ceutaaaa es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Dani Martínez Barnes. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.