Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NACKIO TEAM (801260) - Atlético Bernardas (772090) » 586886493: T51/J7/X

Liga 586886493 Información oficial sobre el partido 586886493 en Hattrick

12.11.2016 14:20:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 7 / X.2261 (170588)

NACKIO TEAM Alineación oficial del equipo 'NACKIO TEAM' en el partido 4 - 1 Atlético Bernardas Alineación oficial del equipo 'Atlético Bernardas' en el partido
Ernesto Güell (6') 1 - 0
Asier Fluviá (32') 2 - 0
Salvador Gomar (44') 3 - 0
3 - 1 Alfonso Puig Cerda (83')
Jesús Campion (85') 4 - 1
NACKIO TEAM Alineación oficial del equipo 'NACKIO TEAM' en el partido 4 - 1 Atlético Bernardas Alineación oficial del equipo 'Atlético Bernardas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
NACKIO TEAM Alineación oficial del equipo 'NACKIO TEAM' en el partido 4 - 0 Atlético Bernardas Alineación oficial del equipo 'Atlético Bernardas' en el partido
Tiene un resultado normal 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NACKIO TEAM

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador Ernesto Güell de NACKIO, després de 6 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de NACKIO pel centre va donar un gran resultat: el gol de Asier Fluviá va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, NACKIO va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Salvador Gomar, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jesús Campion va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 41 podia haver acabat en gol, però Segimon Cargol va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Asier Fluviá va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Asier Fluviá gairebé va marcar per a NACKIO des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Ortega de NACKIO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): NACKIO es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Salva Sanz López no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Diego Ortega al camp.
  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Eric Canós va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 44 va fer que Eric Canós de NACKIO hagués d'abandonar el terreny de joc. Raúl Iruso va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Atlético Bernardas

Goles Goles

  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, Alfonso Puig Cerda va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Bernardas en aconseguir el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 31 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jon Etxegoin va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 286 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 42, un contraatac del Bernardas no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Gualberto Cevallos perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): Alfonso Puig Cerda quasi marca en una jugada assajada de córner que José Luis Blancas havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 253 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Jon Etxegoin quasi redueix la diferència al marcador al minut 86, però una gran estirada d'en Andrei Comaromi va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adrián Echazuría de Bernardas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Adrián Echazuría de Bernardas es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 43.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Bernardas va fer una substitució al minut 44. 邱 (Qiu) 其达 (Qida) va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Carlos Sáez.
  • 090 Minuto 69 (Tirita): Era el minut 69 quan després d'una dura entrada, el jugador Fernando Noroña Freire de Bernardas s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.