Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter de Granada (490219) - El Entrego SPIRIT (1413973) » 586872606: T51/J8/X

Liga 586872606 Información oficial sobre el partido 586872606 en Hattrick

19.11.2016 14:15:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 8 / X.2013 (167268)

Inter de Granada Alineación oficial del equipo 'Inter de Granada' en el partido 2 - 3 El Entrego SPIRIT Alineación oficial del equipo 'El Entrego SPIRIT' en el partido
Juan Carlos Hernández Mérida (76') 1 - 0
1 - 1 Edu Gascó (84')
Jedei Maeso (85') 2 - 1
2 - 2 José Giménez (87')
2 - 3 Josema Rabaldiz (89')
Inter de Granada Alineación oficial del equipo 'Inter de Granada' en el partido 2 - 3 El Entrego SPIRIT Alineación oficial del equipo 'El Entrego SPIRIT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Inter de Granada Alineación oficial del equipo 'Inter de Granada' en el partido 1 - 6 El Entrego SPIRIT Alineación oficial del equipo 'El Entrego SPIRIT' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter de Granada

Goles Goles

  • 108 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 0 s'ha de veure repetit: en Quim Laguarda de Granada va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Juan Carlos Hernández Mérida, que no va perdonar.
  • 124 Minuto 85 (Gol de penalti): Al minut 85 l'àrbitre va premiar Granada amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Jedei Maeso va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Granada va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juan Carlos Hernández Mérida en un 1 contra 1 amb el porter Blagoy Boyadzhiev, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 236 Minuto 16 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, José Giménez va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Entrego. La jugada d'estratègia del Granada per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rafael Romero va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marco Antonio Estébanez Puyol va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Blagoy Boyadzhiev va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Granada va estar a punt de posar-se per davant al minut 55 però Juan Carlos Hernández Mérida va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mabrouk Azoulay de Granada es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Al minut 89 de partit, el jugador Francisco Alberto Romero de Granada es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

El Entrego SPIRIT

Goles Goles

  • 162 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Edu Gascó, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 84.
  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): Entrego van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 87, quan José Giménez va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Josema Rabaldiz quedar desmarcat i marcar per a Entrego al minut 89. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Juan Carlos Sandoval va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Noe Vilarmaior, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Entrego van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 40, però el xut de Juan Carlos Sandoval des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 263 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Manuel Valmaseda va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josema Rabaldiz de Entrego va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Guayasent Pellón.
  • 302 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, OK potente): Juan Carlos Sandoval no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.