Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic de Levas (488517) - F.C Oriolets (1456809) » 586832899: T51/J8/X

Liga 586832899 Información oficial sobre el partido 586832899 en Hattrick

19.11.2016 14:15:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 8 / X.1304 (166559)

Athletic de Levas Alineación oficial del equipo 'Athletic de Levas' en el partido 3 - 1 F.C Oriolets Alineación oficial del equipo 'F.C Oriolets' en el partido
Manolo Ocampo (12') 1 - 0
Carles Déu (29') 2 - 0
2 - 1 Salva Bordera (69')
Genís Nuñez Puerta (76') 3 - 1
Athletic de Levas Alineación oficial del equipo 'Athletic de Levas' en el partido 3 - 1 F.C Oriolets Alineación oficial del equipo 'F.C Oriolets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletic de Levas Alineación oficial del equipo 'Athletic de Levas' en el partido 3 - 0 F.C Oriolets Alineación oficial del equipo 'F.C Oriolets' en el partido
Tiene un resultado normal 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic de Levas

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Corria el minut 12 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Manolo Ocampo, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 29 minuts, el tirador de faltes del Athletic va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Carles Déu, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Athletic va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Fernando Guisasola va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paco Valdés Arango de Athletic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): Raúl López, de Athletic, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Paco Valdés Arango el va substituir.
  • 095 Minuto 75 (Lesión): Athletic es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Fernando Guisasola no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Mauro Campos al camp.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): Ricardo Almodóvar va sortir coix del terreny de joc, substituït per Fèlix Boadella. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

F.C Oriolets

Goles Goles

  • 153 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, Salva Bordera va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Oriolets en aconseguir el 2 - 1.
  • 109 Minuto 76 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Juan Antonio Villandiego després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Athletic Genís Nuñez Puerta, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Zahir Chikh la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Oriolets havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Oriolets va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Vicent Masdeu, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Athletic. La jugada d'estratègia del Oriolets per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Gilarranz González va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramon Isart de Oriolets la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Rafael Moncada Maza de Oriolets va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Rafael Moncada Maza de Oriolets per doble groga al minut 87.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 67 (Lesión): El jugador de Oriolets Vicent Masdeu va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Alejandro Vaz va entrar en el seu lloc.