Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RAYO_MCQUEN (1587599) - futboleros (440610) » 586796717: T51/J6/X

Liga 586796717 Información oficial sobre el partido 586796717 en Hattrick

05.11.2016 14:10:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 6 / X.658 (96741)

RAYO_MCQUEN Alineación oficial del equipo 'RAYO_MCQUEN' en el partido 1 - 5 futboleros Alineación oficial del equipo 'futboleros' en el partido
0 - 1 Hannes Regenten (31')
0 - 2 Javier Montalvo Galán (42')
José María Martos (43') 1 - 2
1 - 3 Javier Montalvo Galán (58')
1 - 4 Manuel Berciano (80')
1 - 5 Miguel Bodoque (86')
RAYO_MCQUEN Alineación oficial del equipo 'RAYO_MCQUEN' en el partido 1 - 5 futboleros Alineación oficial del equipo 'futboleros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RAYO_MCQUEN Alineación oficial del equipo 'RAYO_MCQUEN' en el partido 0 - 2 futboleros Alineación oficial del equipo 'futboleros' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RAYO_MCQUEN

Goles Goles

  • 103 Minuto 43 (Gol por la derecha): RAYO_MCQUEN no perdien la fe, i al minut 43 del partit, José María Martos va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): RAYO_MCQUEN enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Guillermo Armaño va disposar d'una bona oportunitat al minut 85, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José María Martos de RAYO_MCQUEN la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Vivar de RAYO_MCQUEN es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Guillermo Armaño de RAYO_MCQUEN va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 27 (Tirita (médico)): José María Martos va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de RAYO_MCQUEN es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Guillermo Armaño no era cap impediment.

futboleros

Goles Goles

  • 105 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Hannes Regenten rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Miguel Bodoque, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 184 Minuto 42 (Gol de penalti): Al minut 42 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de futboleros, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Javier Montalvo Galán va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 184 Minuto 58 (Gol de penalti): futboleros va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Javier Montalvo Galán va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 80 de partit va donar a futboleros l'avantatge per 1 - 4. Manuel Berciano en va ser l'anotador.
  • 186 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El futboleros va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Miguel Bodoque rematés de volea a la xarxa. El 1 - 5 pujava al marcador al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Joan Roura va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): futboleros quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Hannes Regenten va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Diego Olivares, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 87 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. futboleros va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Miguel Bodoque al minut 88, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Balbino Da Silva de futboleros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.