Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barcelona Champions (1590800) - F.C.Lliça de vall -_- (1580422) » 586784007: T51/J6/X

Liga 586784007 Información oficial sobre el partido 586784007 en Hattrick

05.11.2016 14:10:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 6 / X.431 (96514)

barcelona Champions Alineación oficial del equipo 'barcelona Champions' en el partido 1 - 1 F.C.Lliça de vall -_- Alineación oficial del equipo 'F.C.Lliça de vall -_-' en el partido
Marinel Savastre (26') 1 - 0
1 - 1 Marcelo Guaso (68')
barcelona Champions Alineación oficial del equipo 'barcelona Champions' en el partido 1 - 1 F.C.Lliça de vall -_- Alineación oficial del equipo 'F.C.Lliça de vall -_-' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
barcelona Champions Alineación oficial del equipo 'barcelona Champions' en el partido 1 - 5 F.C.Lliça de vall -_- Alineación oficial del equipo 'F.C.Lliça de vall -_-' en el partido
Tiene un resultado normal 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

barcelona Champions

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a barcelona va ser Marinel Savastre.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alfonso Heras Hermosilla va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Ricardo Ansa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de barcelona a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Josep Admetlla va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): barcelona va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 77 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ruimán Oliveros ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Nicolás Nervión va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ruimán Oliveros de barcelona la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C.Lliça de vall -_-

Goles Goles

  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 68. L'anotador per F.C.Lliça va ser Marcelo Guaso, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, un refús desafortunat de Moisés Sandoval, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Julián Varga no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): Zebulón Vaquero hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Antton Igartzabal havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): F.C.Lliça va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 80, quan Juan Pedroso Garro va quedar-se sol davant el porter Moisés Sandoval, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Després de 83 minuts jugats, Ricardo Ansa es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Mario Balen.