Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Deportivo de Micasa (795520) - AGAMENON FC (1437678) » 586779679: T51/J3/X

Liga 586779679 Información oficial sobre el partido 586779679 en Hattrick

15.10.2016 14:10:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 3 / X.354 (96437)

F.C. Deportivo de Micasa Alineación oficial del equipo 'F.C. Deportivo de Micasa' en el partido 3 - 1 AGAMENON FC Alineación oficial del equipo 'AGAMENON FC' en el partido
Fidel Egurza (25') 1 - 0
Sergio Pontes (27') 2 - 0
2 - 1 Francisco Manuel Uriona (69')
Pep Barnils (80') 3 - 1
F.C. Deportivo de Micasa Alineación oficial del equipo 'F.C. Deportivo de Micasa' en el partido 3 - 1 AGAMENON FC Alineación oficial del equipo 'AGAMENON FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Deportivo de Micasa Alineación oficial del equipo 'F.C. Deportivo de Micasa' en el partido 3 - 0 AGAMENON FC Alineación oficial del equipo 'AGAMENON FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Deportivo de Micasa

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Fidel Egurza va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Deportivo.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Deportivo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sergio Pontes va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 80 (Gol de penalti): Als 80 minuts de joc, els nois de Deportivo van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Pep Barnils augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Miguel Gros va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Moisés Moreno Cala va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Pep Barnils gairebé va marcar per a Deportivo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Sergio Pontes una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 86, però una magnífica aturada de Moisés Moreno Cala va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Gros de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Pol Botet de Deportivo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pedro Celis va prendre el seu rol al minut 85.

AGAMENON FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 69 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 69 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Francisco Manuel Uriona.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de AGAMENON va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pablo Giménez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Antonio Luis Hielz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 252 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Antonio Luis Hielz la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de AGAMENON havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 12 (Lesión): AGAMENON es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Raimon Bert no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Francisco Manuel Uriona al camp.
  • 091 Minuto 49 (Lesión leve): Després de 49 minuts jugats, Pruden Giralt es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Herminio San Miguel.
  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): AGAMENON va fer una substitució al minut 71. Pablo Giménez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Terenci Vall-llobera.