Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Os gnomos de xardín C.F. (798045) - Atlético Malagueta (1338326) » 586770844: T51/J6/X

Liga 586770844 Información oficial sobre el partido 586770844 en Hattrick

05.11.2016 14:10:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 6 / X.196 (96279)

Os gnomos de xardín C.F. Alineación oficial del equipo 'Os gnomos de xardín C.F.' en el partido 2 - 0 Atlético Malagueta Alineación oficial del equipo 'Atlético Malagueta' en el partido
Luis Martínez Rubio (69') 1 - 0
Rogeli Casanova (88') 2 - 0
Os gnomos de xardín C.F. Alineación oficial del equipo 'Os gnomos de xardín C.F.' en el partido 2 - 0 Atlético Malagueta Alineación oficial del equipo 'Atlético Malagueta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Os gnomos de xardín C.F. Alineación oficial del equipo 'Os gnomos de xardín C.F.' en el partido 1 - 3 Atlético Malagueta Alineación oficial del equipo 'Atlético Malagueta' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os gnomos de xardín C.F.

Goles Goles

  • 186 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Gnomos va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Luis Martínez Rubio.
  • 140 Minuto 88 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Gnomos el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Rogeli Casanova va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!

Atlético Malagueta

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Malagueta va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fahd Sabbar va desviar el xut final de Celidonio Berrés després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 215 Minuto 27 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Celidonio Berrés va intentar anar-se'n per velocitat al minut 27 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Codrin Bădeţ va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fahd Sabbar, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Stefano Sentineri va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 68, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Fahd Sabbar va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Óscar Núñez per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 78, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Neftalí Martín Muñoz sol davant la porteria al minut 87, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Al minut 86, Neftalí Martín Muñoz de Malagueta es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.