Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REAL HERCULES F.C. (440266) - DisneyTeam (1459407) » 586765345: T51/J4/X

Liga 586765345 Información oficial sobre el partido 586765345 en Hattrick

22.10.2016 14:10:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 4 / X.98 (96181)

REAL HERCULES F.C. Alineación oficial del equipo 'REAL HERCULES F.C.' en el partido 2 - 3 DisneyTeam Alineación oficial del equipo 'DisneyTeam' en el partido
Víctor Danés (19') 1 - 0
1 - 1 Pedro César Manzano (33')
Víctor Danés (35') 2 - 1
2 - 2 Ramón Navarro García (53')
2 - 3 Agapito Ramo Martínez (63')
REAL HERCULES F.C. Alineación oficial del equipo 'REAL HERCULES F.C.' en el partido 2 - 3 DisneyTeam Alineación oficial del equipo 'DisneyTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
REAL HERCULES F.C. Alineación oficial del equipo 'REAL HERCULES F.C.' en el partido 1 - 3 DisneyTeam Alineación oficial del equipo 'DisneyTeam' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL HERCULES F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): HERCULES va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 19 Víctor Danés va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): El contraatac de HERCULES va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Víctor Danés va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, Toni Ciervo va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Larrun Elbetea, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

DisneyTeam

Goles Goles

  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Javier García de Samaniego va descol·locar totalment la defensa contrària i Pedro César Manzano no va perdonar i va marcar el 1 - 1.
  • 119 Minuto 53 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Luis Montemayor el va rematar Ramón Navarro García amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 2.
  • 173 Minuto 63 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 63, quan Agapito Ramo Martínez va posar els visitants DisneyTeam per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Adrián Ferraz va marcar al minut 5 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): DisneyTeam va estar a punt d'empatar al 22 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Felipe Ventura que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Raúl Rocafort va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Rodrigo Vozmediano quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Felipe Ventura va fer una jugada per la banda esquerra, però Carlos Uña va aturar el seu xut.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Raúl Rocafort ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del HERCULES. La jugada d'estratègia del DisneyTeam per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Paco Fernández Peñaranda va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Luis Montemayor va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 68, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Federico Garma de DisneyTeam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Felipe Ventura de DisneyTeam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.