Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ericho f.c (794725) - Naino Knights FC (801217) » 586756960: T51/J8/IX

Liga 586756960 Información oficial sobre el partido 586756960 en Hattrick

19.11.2016 15:45:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 8 / IX.1996 (177491)

ericho f.c Alineación oficial del equipo 'ericho f.c' en el partido 1 - 4 Naino Knights FC Alineación oficial del equipo 'Naino Knights FC' en el partido
0 - 1 Anatael Cabrales (5')
Javier Notario (15') 1 - 1
1 - 2 José Folchs (67')
1 - 3 Abdelalim Amor (81')
1 - 4 Pablo Bohórquez (86')
ericho f.c Alineación oficial del equipo 'ericho f.c' en el partido 1 - 4 Naino Knights FC Alineación oficial del equipo 'Naino Knights FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ericho f.c Alineación oficial del equipo 'ericho f.c' en el partido 2 - 2 Naino Knights FC Alineación oficial del equipo 'Naino Knights FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,9 % 41,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ericho f.c

Goles Goles

  • 113 Minuto 15 (Gol por la derecha): Després de 15 minuts de partit, Javier Notario igualava per ericho en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): ericho va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Javier Notario va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Exidio Viqueira.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Javier Notario va estar a punt d'avançar els locals al minut 24 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Abdelalim Amor es va comportar com un juvenil al minut 30 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Lizer Grijalva va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ericho.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de ericho van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sergio Rodríguez va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Stoyan Kirkov va disposar d'una bona oportunitat al minut 87, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lizer Grijalva de ericho la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Naino Knights FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): José Folchs estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Anatael Cabrales va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 5.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ericho. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en José Folchs la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Knights es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 67.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Abdelalim Amor, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pablo Bohórquez va augmentar l'avantatge de Knights a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan Bilal Zaim va estar a punt de posar per davant a Knights amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Cuono Rondina va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, Abdelalim Amor va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Knights es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Anatael Cabrales no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Pablo Bohórquez al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Jesús Valdivieso va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.