Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pig's team (800176) - Capuchinos FC (773929) » 586689288: T51/J1/IX

Liga 586689288 Información oficial sobre el partido 586689288 en Hattrick

01.10.2016 15:40:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 1 / IX.788 (61059)

Pig's team Alineación oficial del equipo 'Pig's team' en el partido 1 - 1 Capuchinos FC Alineación oficial del equipo 'Capuchinos FC' en el partido
0 - 1 Aitor Verda (73')
Raúl Enrile (76') 1 - 1
Pig's team Alineación oficial del equipo 'Pig's team' en el partido 1 - 1 Capuchinos FC Alineación oficial del equipo 'Capuchinos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pig's team Alineación oficial del equipo 'Pig's team' en el partido 4 - 1 Capuchinos FC Alineación oficial del equipo 'Capuchinos FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pig's team

Goles Goles

  • 112 Minuto 76 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Raúl Enrile va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jordi Bas va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Pigs va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Josep Antoni Ametlla en un 1 contra 1 amb el porter Ricardo Bermejo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Capuchinos. La jugada d'estratègia del Pigs per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alarabi Usoategi va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Pigs va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 43 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gonzalo Horión ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Raúl Enrile! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68, Ivan Sostres arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jordi Bas de Pigs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Enrile.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Jordi Bas de Pigs es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 40.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. potente): Gonzalo Horión estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Capuchinos FC

Goles Goles

  • 117 Minuto 73 (Gol evento especial cansancio): En Ibai Castillejos havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Aitor Verda per endur-se la pilota i posar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Capuchinos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Celdoni Rosselló va quedar-se sol davant el porter Samuel Vicente Espina, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vicente Macías de Capuchinos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 7 (Lesión): El jugador de Capuchinos Raúl Chaparris va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Vicente Macías va entrar en el seu lloc.