Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

timinskas (796024) - Los Malacatones (1431724) » 586678058: T51/J7/IX

Liga 586678058 Información oficial sobre el partido 586678058 en Hattrick

12.11.2016 15:40:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 7 / IX.587 (60858)

timinskas Alineación oficial del equipo 'timinskas' en el partido 5 - 0 Los Malacatones Alineación oficial del equipo 'Los Malacatones' en el partido
David Goosens (32') 1 - 0
Gonzalo Salazar Baraona (37') 2 - 0
David Goosens (43') 3 - 0
David Goosens (47') 4 - 0
Gonzalo Salazar Baraona (57') 5 - 0
timinskas Alineación oficial del equipo 'timinskas' en el partido 5 - 0 Los Malacatones Alineación oficial del equipo 'Los Malacatones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
timinskas Alineación oficial del equipo 'timinskas' en el partido 6 - 1 Los Malacatones Alineación oficial del equipo 'Los Malacatones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

timinskas

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): timinskas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 32 David Goosens va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Gonzalo Salazar Baraona va incrementar l'avantatge de timinskas amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 43 (Gol de falta): El gol de falta de David Goosens sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 43 i ampliar l'avantatge de timinskas a 3 - 0.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): timinskas va augmentar la diferència quan David Goosens no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gonzalo Salazar Baraona es va introduir dins la defensa central al minut 57, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Bolibar Bigurriarena va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 41 de joc.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Ouweis Rabah Chami gairebé va marcar per a timinskas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, David Vitores gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Adrià Quiles va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ouweis Rabah Chami de timinskas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Javier Palomino de timinskas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfredo Cendoya.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Gonzalo Salazar Baraona de timinskas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 67 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Óscar Capaguindegui després que el jugador de timinskas li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 19 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a David Goosens no li va importar gens ni mica.

Los Malacatones

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Xián Alburez la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Malacatones havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Fermí Sentandreu ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Malacatones va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 69 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fermí Sentandreu de Malacatones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 58 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Xavi Damunt tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.