Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

alemanser (1582581) - DjRoNiE TeaM (993655) » 586669149: T51/J6/IX

Liga 586669149 Información oficial sobre el partido 586669149 en Hattrick

05.11.2016 15:40:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 6 / IX.428 (60699)

alemanser Alineación oficial del equipo 'alemanser' en el partido 3 - 2 DjRoNiE TeaM Alineación oficial del equipo 'DjRoNiE TeaM' en el partido
0 - 1 Casandro Artes (15')
Santiago Guillemota (37') 1 - 1
Jorge Chapat (43') 2 - 1
2 - 2 Òscar Borràs (60')
Armando Ferrán Martínez (75') 3 - 2
alemanser Alineación oficial del equipo 'alemanser' en el partido 3 - 2 DjRoNiE TeaM Alineación oficial del equipo 'DjRoNiE TeaM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
alemanser Alineación oficial del equipo 'alemanser' en el partido 0 - 3 DjRoNiE TeaM Alineación oficial del equipo 'DjRoNiE TeaM' en el partido
Tiene bastante suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alemanser

Goles Goles

  • 120 Minuto 43 (Gol de falta): Jorge Chapat va donar a alemanser un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): alemanser va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 75 Armando Ferrán Martínez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): alemanser va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ferran Cupons va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Chacobo Valenciaga.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ferran Cupons de alemanser es va emportar una amonestació al minut 3 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 52, Jorge Chapat de alemanser va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 55 (Lesión leve): En Javier Horna de alemanser va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pasqual Miravalls va prendre el seu rol al minut 55.

DjRoNiE TeaM

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al minut 15 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Casandro Artes que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 109 Minuto 37 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Jorge Miguel Santamaría després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de alemanser Santiago Guillemota, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 1.
  • 163 Minuto 60 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 60. L'anotador per DjRoNiE va ser Òscar Borràs, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de DjRoNiE a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Miguel Alberto Sánchez-Girón va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): José María Prieto de DjRoNiE, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 65, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Òscar Borràs de DjRoNiE va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Melquíades Cestai de DjRoNiE es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 8 (Lesión leve): Després de 8 minuts jugats, Marcelo Queirós es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jesús Rigual.