Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MOLDE ROSENBORG (439754) - real santa maria f.c (441487) » 586661035: T51/J8/IX

Liga 586661035 Información oficial sobre el partido 586661035 en Hattrick

19.11.2016 15:40:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 8 / IX.283 (60554)

MOLDE ROSENBORG Alineación oficial del equipo 'MOLDE ROSENBORG' en el partido 1 - 3 real santa maria f.c Alineación oficial del equipo 'real santa maria f.c' en el partido
0 - 1 Eugenio Naranjo Cortés (30')
0 - 2 Antonio Barberá (37')
0 - 3 Eugenio Naranjo Cortés (69')
Alberto González (84') 1 - 3
MOLDE ROSENBORG Alineación oficial del equipo 'MOLDE ROSENBORG' en el partido 1 - 3 real santa maria f.c Alineación oficial del equipo 'real santa maria f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
MOLDE ROSENBORG Alineación oficial del equipo 'MOLDE ROSENBORG' en el partido 1 - 4 real santa maria f.c Alineación oficial del equipo 'real santa maria f.c' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MOLDE ROSENBORG

Goles Goles

  • 139 Minuto 84 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Alberto González! Un inimaginable dribbling sobre Alberto Baltanás va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 3 per a ROSENBORG.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12, Casimiro Aranzana arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): ROSENBORG va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 68 que Jesús Pascual no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jesús Pascual i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a ROSENBORG, però el xut de Raúl Villafruela va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Casimiro Aranzana de ROSENBORG la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Abundio Arcaya de ROSENBORG es va guanyar la targeta groga merescudament.

real santa maria f.c

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de santa. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Eugenio Naranjo Cortés xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 37, santa va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Antonio Barberá.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Eugenio Naranjo Cortés va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Eugenio Naranjo Cortés de santa va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 38 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Eugenio Naranjo Cortés quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ubaldo Coto, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Manel Galiana va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 89, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 42 (Tirita (médico)): Alberto Baltanás va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de santa es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.