Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SinuniS Team (1460559) - Jozemi CF (1332421) » 586654032: T51/J7/IX

Liga 586654032 Información oficial sobre el partido 586654032 en Hattrick

12.11.2016 15:40:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 7 / IX.158 (60429)

SinuniS Team Alineación oficial del equipo 'SinuniS Team' en el partido 3 - 0 Jozemi CF Alineación oficial del equipo 'Jozemi CF' en el partido
Mauro Mora Martín (28') 1 - 0
Ricardo Martínez Polo (44') 2 - 0
Pablo Orta (77') 3 - 0
SinuniS Team Alineación oficial del equipo 'SinuniS Team' en el partido 3 - 0 Jozemi CF Alineación oficial del equipo 'Jozemi CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SinuniS Team Alineación oficial del equipo 'SinuniS Team' en el partido 3 - 1 Jozemi CF Alineación oficial del equipo 'Jozemi CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SinuniS Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): Mauro Mora Martín va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a SinuniS.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de SinuniS a 2 - 0. Ricardo Martínez Polo va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, SinuniS va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pablo Orta, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 17 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Ortzadar Landa, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Jozemi, però Mauro Mora Martín no va poder encertar el xut.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després 王 (Wang) 明庆 (Mingqing) de SinuniS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alejandro Carrasquilla al minut 43 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Estanislao Tamayo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Serafín Malpica Campos es va comportar com un juvenil al minut 44 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): 王 (Wang) 明庆 (Mingqing) una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 65, però una magnífica aturada de Alejandro Carrasquilla va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): SinuniS van sortir al contraatac al minut 72, però Fidel Nerga va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Bortzaioriz Iartua va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Mauro Mora Martín va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Jesús Alfredo Madrid s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Després de 35 minuts jugats, Alfredo Castellet es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Sven Erwin Wechet.

Jozemi CF

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Óscar Reyes quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Alejandro Carrasquilla va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.