Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Borussia Grao F.C. (779520) - Qôls Trails (1433264) » 586652175: T51/J5/IX

Liga 586652175 Información oficial sobre el partido 586652175 en Hattrick

29.10.2016 15:40:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 5 / IX.125 (60396)

Borussia Grao F.C. Alineación oficial del equipo 'Borussia Grao F.C.' en el partido 5 - 2 Qôls Trails Alineación oficial del equipo 'Qôls Trails' en el partido
Alejandro Valenzuela Mena (3') 1 - 0
1 - 1 Plácido Insiodo (11')
Alejandro Mesa (13') 2 - 1
管 (Guan) 力伦 (Lilun) (14') 3 - 1
Felipe Villars (17') 4 - 1
Anatolio Carretero (85') 5 - 1
5 - 2 Jesús Maria Mallebré (89')
Borussia Grao F.C. Alineación oficial del equipo 'Borussia Grao F.C.' en el partido 5 - 2 Qôls Trails Alineación oficial del equipo 'Qôls Trails' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Borussia Grao F.C. Alineación oficial del equipo 'Borussia Grao F.C.' en el partido 5 - 1 Qôls Trails Alineación oficial del equipo 'Qôls Trails' en el partido
Tiene un resultado normal 4.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borussia Grao F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Borussia va ser Alejandro Valenzuela Mena.
  • 120 Minuto 13 (Gol de falta): Alejandro Mesa va donar a Borussia un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.
  • 133 Minuto 14 (Gol por la derecha): Amb 14 minuts jugats, en 管 (Guan) 力伦 (Lilun) va augmentar l'avantatge de Borussia a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Borussia va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Felipe Villars va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 1.
  • 117 Minuto 85 (Gol evento especial cansancio): En Kevin Viana havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Anatolio Carretero per endur-se la pilota i posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18, Felipe Villars gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bikendi Enderitz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Bikendi Enderitz al minut 86 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan 管 (Guan) 力伦 (Lilun) va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Blas Clairac. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Blas Clairac de Borussia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Dimitar Angelov s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Qôls Trails

Goles Goles

  • 108 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Damián Crespo és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Plácido Insiodo perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Marc Cantí va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Trails, Jesús Maria Mallebré, que va marcar, sense saber com, el 5 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vicente Salinas de Trails es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 49 (Lesión): Plácido Insiodo no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Manolo Pulido.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Trails es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Rubén Burón no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Vicente Salinas al camp.