Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DERVICHES.COM (993504) - Black Lulu (492830) » 586643869: T51/J14/VIII

Liga 586643869 Información oficial sobre el partido 586643869 en Hattrick

31.12.2016 15:15:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 14 / VIII.2024 (179567)

DERVICHES.COM Alineación oficial del equipo 'DERVICHES.COM' en el partido 2 - 0 Black Lulu Alineación oficial del equipo 'Black Lulu' en el partido
Steven Dickens (20') 1 - 0
David Barreiro (22') 2 - 0
DERVICHES.COM Alineación oficial del equipo 'DERVICHES.COM' en el partido 2 - 0 Black Lulu Alineación oficial del equipo 'Black Lulu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DERVICHES.COM Alineación oficial del equipo 'DERVICHES.COM' en el partido 2 - 2 Black Lulu Alineación oficial del equipo 'Black Lulu' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,0 % 37,4 % 31,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DERVICHES.COM

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): DERVICHES.COM, atacant per l'esquerra al minut 20, va aprofitar el magnífic llançament de Steven Dickens per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Hodei Rubiales va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de DERVICHES.COM, David Barreiro, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Juan Antonio Galván del DERVICHES.COM ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Mathies Höker es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Nereyo Espel va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Steven Dickens de DERVICHES.COM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Juan Antonio Galván de DERVICHES.COM va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 30 (Lesión grave): Julio Charro, de DERVICHES.COM, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Marcial Iguzquiza el va substituir.
  • 095 Minuto 81 (Lesión): El jugador de DERVICHES.COM David Puigtió va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Pedro Chica va entrar en el seu lloc.

Black Lulu

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Black van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Maurici Fargas va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 253 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Black van seguir progressant per la banda dreta. José Martínez Lozano va tenir la seva oportunitat al minut 29, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Urbano Sueiras va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maurici Fargas.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Ander Desguanechs va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Black es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): David Llambrich va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Black estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.