Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DERVICHES.COM (993504) - A.E. MVP (1366299) » 586643841: T51/J7/VIII

Liga 586643841 Información oficial sobre el partido 586643841 en Hattrick

12.11.2016 15:15:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 7 / VIII.2024 (179567)

DERVICHES.COM Alineación oficial del equipo 'DERVICHES.COM' en el partido 1 - 1 A.E. MVP Alineación oficial del equipo 'A.E. MVP' en el partido
0 - 1 Juan Sánchez Zarzosa (49')
Steven Dickens (85') 1 - 1
DERVICHES.COM Alineación oficial del equipo 'DERVICHES.COM' en el partido 1 - 1 A.E. MVP Alineación oficial del equipo 'A.E. MVP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DERVICHES.COM Alineación oficial del equipo 'DERVICHES.COM' en el partido 3 - 0 A.E. MVP Alineación oficial del equipo 'A.E. MVP' en el partido
Tiene mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DERVICHES.COM

Goles Goles

  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): En Steven Dickens va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): DERVICHES.COM va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan David Puigtió va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ijinio Enciso.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): DERVICHES.COM va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 43 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop David Puigtió ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 44 per blocar una centrada d'en Guillermo Azcona va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de DERVICHES.COM.
  • 212 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Nereyo Espel va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): David Barreiro de DERVICHES.COM va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 70, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): David Barreiro va estar a punt d'empatar per a DERVICHES.COM quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ijinio Enciso va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Goetegui de DERVICHES.COM amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

A.E. MVP

Goles Goles

  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): Juan Sánchez Zarzosa va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a A.E..

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Nereyo Espel va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 7 de joc.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): A.E. va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Chusé Cao de Benos va desviar el xut final de Goi Lantzeta després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Juan Sánchez Zarzosa va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Chusé Cao de Benos, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 208 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Emili Viladrosa de A.E. va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Goi Lantzeta que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Goi Lantzeta de A.E. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Emili Viladrosa de A.E. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Valdevielso.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): Jochen Buballa de A.E. va abandonar el terreny de joc després de 42 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ignacio Zubiaurre va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Juan Sánchez Zarzosa estava fent un bon partit.