Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ángeles Oscuros (310130) - toletvm (1436414) » 586632001: T51/J1/VIII

Liga 586632001 Información oficial sobre el partido 586632001 en Hattrick

01.10.2016 15:15:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 1 / VIII.1813 (179356)

Ángeles Oscuros Alineación oficial del equipo 'Ángeles Oscuros' en el partido 1 - 0 toletvm Alineación oficial del equipo 'toletvm' en el partido
Manuel Beato (52') 1 - 0
Ángeles Oscuros Alineación oficial del equipo 'Ángeles Oscuros' en el partido 1 - 0 toletvm Alineación oficial del equipo 'toletvm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ángeles Oscuros Alineación oficial del equipo 'Ángeles Oscuros' en el partido 3 - 1 toletvm Alineación oficial del equipo 'toletvm' en el partido
Tiene mala suerte 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ángeles Oscuros

Goles Goles

  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): Manuel Beato va donar a Ángeles un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Ángeles va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però Víctor Castell va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Abel Moner va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Ángeles va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nel Pedrajas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Tomás García-Puerta va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Ángeles a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Abel Moner va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Samuel Valledor de Ángeles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nel Pedrajas de Ángeles es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ínigo Martín Cerro.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Samuel Valledor de Ángeles va abandonar el terreny de joc després de 85 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Sebastián Marrón va entrar en el seu lloc.

toletvm

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 5 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de toletvm van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 5 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Miguel Menchón, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Es duien 34 minuts de partit jugats quan Miguel Alberto Peinado va estar a punt de posar per davant a toletvm amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Miguel Lizardo va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Era el minut 81 quan després d'una dura entrada, el jugador Miguel Menchón de toletvm s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.