Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Salmorejo Mecánico (1578653) - C. F. Extremadura (438773) » 586620695: T51/J2/VIII

Liga 586620695 Información oficial sobre el partido 586620695 en Hattrick

08.10.2016 15:15:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 2 / VIII.1611 (179154)

El Salmorejo Mecánico Alineación oficial del equipo 'El Salmorejo Mecánico' en el partido 0 - 2 C. F. Extremadura Alineación oficial del equipo 'C. F. Extremadura' en el partido
0 - 1 Daniel González de Prado (53')
0 - 2 Barreña Zuricaray (68')
El Salmorejo Mecánico Alineación oficial del equipo 'El Salmorejo Mecánico' en el partido 0 - 2 C. F. Extremadura Alineación oficial del equipo 'C. F. Extremadura' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Salmorejo Mecánico Alineación oficial del equipo 'El Salmorejo Mecánico' en el partido 2 - 0 C. F. Extremadura Alineación oficial del equipo 'C. F. Extremadura' en el partido
Tiene mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Salmorejo Mecánico

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): ESM va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Hiazinto Bizkarreta va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mauro Prieto.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Rubén Ardines del ESM ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): El jugador de ESM Enrique Azorín quasi va assolir l'empat al minut 59 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rubén Ardines de ESM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

C. F. Extremadura

Goles Goles

  • 172 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Passats 53 minuts de partit, Extremadura es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Daniel González de Prado es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 180 Minuto 68 (Gol de falta): Barreña Zuricaray va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Extremadura gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Extremadura van sortir al contraatac al minut 60, però Jesús Jiménez Yepes va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Extremadura, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Jesús Jiménez Yepes va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Barreña Zuricaray de Extremadura es va guanyar la targeta groga merescudament.