Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kamikaze_team (795670) - Oiches II (779398) » 586614456: T51/J11/VIII

Liga 586614456 Información oficial sobre el partido 586614456 en Hattrick

10.12.2016 15:15:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 11 / VIII.1499 (179042)

kamikaze_team Alineación oficial del equipo 'kamikaze_team' en el partido 1 - 5 Oiches II Alineación oficial del equipo 'Oiches II' en el partido
Jaime Senoba (7') 1 - 0
1 - 1 Haritzeder Barabe (12')
1 - 2 Javier Luis Rodríguez Mazo (21')
1 - 3 Antonio Lanuza Urries (61')
1 - 4 Benito Montejano (64')
1 - 5 Simo Manuilov (70')
kamikaze_team Alineación oficial del equipo 'kamikaze_team' en el partido 1 - 5 Oiches II Alineación oficial del equipo 'Oiches II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
kamikaze_team Alineación oficial del equipo 'kamikaze_team' en el partido 2 - 6 Oiches II Alineación oficial del equipo 'Oiches II' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,8 % 0,6 % 89,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kamikaze_team

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 els aficionats van embogir quan en Jaime Senoba va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de kamikaze_team.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 51 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Antonio Lanuza Urries va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 51 de joc.
  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Luigi Maria Della Giovanna i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a kamikaze_team, però el xut de Lázaro Laplaceta va sortir bastant desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Ciprian-Daniel Balabuc.
  • 301 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Alfonso Naranjo, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Oiches II

Goles Goles

  • 163 Minuto 12 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 12. L'anotador per Oiches va ser Haritzeder Barabe, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Javier Luis Rodríguez Mazo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Oiches.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Antonio Lanuza Urries va aprofitar un error defensiu al minut 61, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Oiches.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Benito Montejano, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 180 Minuto 70 (Gol de falta): Al minut 70, una falta xutada per Simo Manuilov va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 5 per a Oiches. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del kamikaze_team. La jugada d'estratègia del Oiches per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Francisco Manuel Ledesma va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Benito Montejano quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jorge Alberto Estela, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Lanuza Urries de Oiches es va emportar una amonestació al minut 9 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Simo Manuilov de Oiches la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 8 (Tirita): Era el minut 8 quan després d'una dura entrada, el jugador Luigi Maria Della Giovanna de Oiches s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Mauricio Cantón-Salazar de Oiches va abandonar el terreny de joc després de 76 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ignacio Sierra Torras va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però David Moliner estava fent un bon partit.