Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Corona (1593498) - Peña Las Retamas (1336585) » 586610531: T51/J10/VIII

Liga 586610531 Información oficial sobre el partido 586610531 en Hattrick

03.12.2016 15:15:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 10 / VIII.1429 (178972)

Sporting Corona Alineación oficial del equipo 'Sporting Corona' en el partido 2 - 3 Peña Las Retamas Alineación oficial del equipo 'Peña Las Retamas' en el partido
Mariano Barbarán (9') 1 - 0
1 - 1 Alejandro Sáenz Díez (15')
Raúl Gil de la Cuesta (31') 2 - 1
2 - 2 Alejandro Sáenz Díez (36')
2 - 3 Alejandro Moura (75')
Sporting Corona Alineación oficial del equipo 'Sporting Corona' en el partido 2 - 3 Peña Las Retamas Alineación oficial del equipo 'Peña Las Retamas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sporting Corona Alineación oficial del equipo 'Sporting Corona' en el partido 4 - 1 Peña Las Retamas Alineación oficial del equipo 'Peña Las Retamas' en el partido
Tiene mala suerte 3.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Corona

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 9 gràcies a la jugada de Mariano Barbarán, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Corria el minut 31 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Raúl Gil de la Cuesta, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jorge Alcalde va estar a punt d'avançar els locals al minut 40 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Sporting va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 51 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mariano Barbarán ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Scott Norman s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): En Martin Tramazabalaga ocupà el lloc d'en Benin Gardelain al 28 minuts, dos minuts després que el jugador de Sporting quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 35 (Lesión): Sporting es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Rubén Tovar no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Juan Manuel Garmendia al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Andres Erama, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Peña Las Retamas

Goles Goles

  • 162 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Alejandro Sáenz Díez va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 15.
  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Als 36 minuts de partit, Alejandro Sáenz Díez de Retamas va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sporting. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alejandro Moura la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Retamas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, Josep Àngel Cristina va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José María López Negredo de Retamas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): Després de 11 minuts jugats, Armando de Bares es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Alejandro Moura.
  • 090 Minuto 74 (Tirita): Al minut 74, José María López Negredo de Retamas es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.