Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

E.G. El Palmar C.F: (1456985) - Santibañez de Valdeiglesias (1578626) » 586599780: T51/J10/VIII

Liga 586599780 Información oficial sobre el partido 586599780 en Hattrick

03.12.2016 15:15:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 10 / VIII.1237 (178780)

E.G. El Palmar C.F: Alineación oficial del equipo 'E.G. El Palmar C.F:' en el partido 0 - 0 Santibañez de Valdeiglesias Alineación oficial del equipo 'Santibañez de Valdeiglesias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
E.G. El Palmar C.F: Alineación oficial del equipo 'E.G. El Palmar C.F:' en el partido 2 - 0 Santibañez de Valdeiglesias Alineación oficial del equipo 'Santibañez de Valdeiglesias' en el partido
Tiene mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

E.G. El Palmar C.F:

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Palmar van sortir al contraatac amb encert al minut 17, però Ricard Anglada no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Òscar Devall de Palmar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Santibañez de Valdeiglesias

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8, un refús desafortunat de Emilio Santillana, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Pedro Cabaspre no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Luis Javier Ferrer va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 25, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Emilio Santillana va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 209 Minuto 30 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Jorge Azexas? Un error clamorós seu va donar a Luis Javier Ferrer una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Luis Gascueña s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Pedro Cabaspre de Valdeiglesias es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): El jugador de Valdeiglesias Àngel Cervera va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Miguel Sánchez va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 54 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Àngel Cervera, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Francisco Jesús Escalera estava fent un bon partit.