Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

herpetos (1602101) - patxu f.c (441321) » 586584572: T51/J1/VIII

Liga 586584572 Información oficial sobre el partido 586584572 en Hattrick

01.10.2016 15:10:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 1 / VIII.966 (54767)

herpetos Alineación oficial del equipo 'herpetos' en el partido 1 - 0 patxu f.c Alineación oficial del equipo 'patxu f.c' en el partido
José Carlos Fernández Mesa (47') 1 - 0
herpetos Alineación oficial del equipo 'herpetos' en el partido 1 - 0 patxu f.c Alineación oficial del equipo 'patxu f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
herpetos Alineación oficial del equipo 'herpetos' en el partido 3 - 0 patxu f.c Alineación oficial del equipo 'patxu f.c' en el partido
Tiene mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

herpetos

Goles Goles

  • 124 Minuto 47 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 47 l'àrbitre va xiular un penal transformat per José Carlos Fernández Mesa. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del patxu. La jugada d'estratègia del herpetos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Álvaro Cadorra va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Xes Andina va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 29 de joc.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Álvaro Cadorra va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Pau Pedrajas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): herpetos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pau Nicolau va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pau Pedrajas.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pau Pedrajas al minut 58 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vicente Elia va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): herpetos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 82, però el xut de Javier Berdugo des de l'esquerra va sortir desviat.

patxu f.c

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de patxu a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gustavo Rivero Angulo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Guillermo Agüeras quasi aconsegueix empatar per patxu al minut 80, però Ricardo Ramos Redondo va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 7 (Tirita): Al minut 7, Francisco Corcho de patxu es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.