Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Albasuna (1460959) - INFIERNO TURCO (1437002) » 586579151: T51/J5/VIII

Liga 586579151 Información oficial sobre el partido 586579151 en Hattrick

29.10.2016 15:10:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 5 / VIII.869 (54670)

F.C. Include Alineación oficial del equipo 'F.C. Include' en el partido 2 - 1 INFIERNO TURCO Alineación oficial del equipo 'INFIERNO TURCO' en el partido
Georgi Glavinchev (18') 1 - 0
1 - 1 Aitor Uzkiaga (26')
Georgi Glavinchev (71') 2 - 1
F.C. Include Alineación oficial del equipo 'F.C. Include' en el partido 2 - 1 INFIERNO TURCO Alineación oficial del equipo 'INFIERNO TURCO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C. Include Alineación oficial del equipo 'F.C. Include' en el partido 5 - 1 INFIERNO TURCO Alineación oficial del equipo 'INFIERNO TURCO' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Include

Goles Goles

  • 124 Minuto 18 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 18 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Georgi Glavinchev. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Include va ser Georgi Glavinchev.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Anxo da Estaca va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 6 de joc.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Include per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Georgi Glavinchev va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Bartolomé Salvadó del Include ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vicente Ordóñez va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Diego Onrubia va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Include la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Include va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jesús Fuentes va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Diego Onrubia.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Eduardo Alberti Rovira una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Diego Onrubia va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local Santiago Griver per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Diego Onrubia va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vicente Ordóñez de Include la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 70 (Tirita (médico)): Manuel Marsellés va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Include es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

INFIERNO TURCO

Goles Goles

  • 162 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Aitor Uzkiaga va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 26.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hipolito Aranda de INFIERNO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Antonio Resa de INFIERNO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.