Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patxanga (1455662) - Els Piltrafilles (310143) » 586576621: T51/J2/VIII

Liga 586576621 Información oficial sobre el partido 586576621 en Hattrick

08.10.2016 15:10:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 2 / VIII.824 (54625)

Patxanga Alineación oficial del equipo 'Patxanga' en el partido 2 - 1 Els Piltrafilles Alineación oficial del equipo 'Els Piltrafilles' en el partido
Emilio Portilla (42') 1 - 0
Gregorio Chicarro (63') 2 - 0
2 - 1 Stiliyan Dimitrov (74')
Patxanga Alineación oficial del equipo 'Patxanga' en el partido 2 - 1 Els Piltrafilles Alineación oficial del equipo 'Els Piltrafilles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Patxanga Alineación oficial del equipo 'Patxanga' en el partido 5 - 3 Els Piltrafilles Alineación oficial del equipo 'Els Piltrafilles' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,3 % 13,3 % 24,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patxanga

Goles Goles

  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 42, Ferrán Escorón va pentinar un córner cap al segon pal que Emilio Portilla va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63, Patxanga va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Gregorio Chicarro, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Manuel González arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Francisco Garrido del Patxanga ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Patxanga va ser a punt de marcar al minut 56, quan el seu jugador Ernest Piquer va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Patxanga va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gregorio Chicarro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ferrán Escorón de Patxanga es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.

Els Piltrafilles

Goles Goles

  • 153 Minuto 74 (Gol por la derecha): Piltrafilles van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 74 quan Stiliyan Dimitrov sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Ángel Serra Vázquez de Piltrafilles, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 38, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Stiliyan Dimitrov quasi aconsegueix empatar per Piltrafilles al minut 59, però Ferrán Mieres va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 73, quan un error defensiu va deixar Xervasio Brandomil completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Raúl Picaso se sentia fresc com una rosa.
  • 304 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Mauro Valles. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.