Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F. C. Ezelzo (492091) - Antonio's eleven (1583285) » 586544638: T51/J1/VIII

Liga 586544638 Información oficial sobre el partido 586544638 en Hattrick

01.10.2016 15:10:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 1 / VIII.253 (54054)

FERRANDUEL GOLD Alineación oficial del equipo 'FERRANDUEL GOLD' en el partido 2 - 1 Papayas F.C Alineación oficial del equipo 'Papayas F.C' en el partido
Juan Manuel Barrero (3') 1 - 0
1 - 1 Eder Zildotz (16')
Hugo Martínez Berro (83') 2 - 1
FERRANDUEL GOLD Alineación oficial del equipo 'FERRANDUEL GOLD' en el partido 2 - 1 Papayas F.C Alineación oficial del equipo 'Papayas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FERRANDUEL GOLD Alineación oficial del equipo 'FERRANDUEL GOLD' en el partido 1 - 3 Papayas F.C Alineación oficial del equipo 'Papayas F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,0 % 6,3 % 72,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FERRANDUEL GOLD

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): El jugador Juan Manuel Barrero de FERRANDUEL, després de 3 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 83, el FERRANDUEL va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Hugo Martínez Berro, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 22 (Ocasión de penalti): Al minut 22, FERRANDUEL va disposar d'un penal a favor, però el xut de Valeri Estupiñà va ser aturat per Juan Antonio Illescas Duero.
  • 224 Minuto 55 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 55, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Valeri Estupiñà sempre els tira per la dreta i en Juan Antonio Illescas Duero, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): FERRANDUEL per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 73, quan Hugo Martínez Berro va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Martí Roca-ribas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Víctor Sotelo va fer una magnífica centrada, però la rematada de Martí Roca-ribas va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Valeri Estupiñà es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Martí Roca-ribas de FERRANDUEL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): Raúl Villabedón no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Chorche Vílchez.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Víctor Sotelo de FERRANDUEL va abandonar el terreny de joc després de 87 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alejandro Luis Corder va entrar en el seu lloc.

Papayas F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 16 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 16 minuts Eder Zildotz va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Eder Zildotz quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, un refús desafortunat de Jesús Antonio Puyol, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Iklil Ziyadi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 206 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Alfonso Amigó que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Pedro Toro quasi aconsegueix empatar per Papayas al minut 87, però Jesús Antonio Puyol va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Ubaldo Daporta de Papayas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.