Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Soviet Partisans FC (1336974) - orereta fc (794559) » 586533017: T51/J7/VIII

Liga 586533017 Información oficial sobre el partido 586533017 en Hattrick

12.11.2016 15:10:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 7 / VIII.45 (53846)

F,C SARRALENC Alineación oficial del equipo 'F,C SARRALENC' en el partido 1 - 1 orereta fc Alineación oficial del equipo 'orereta fc' en el partido
0 - 1 Lyubomir Todorov (43')
Santiago Barreña (56') 1 - 1
F,C SARRALENC Alineación oficial del equipo 'F,C SARRALENC' en el partido 1 - 1 orereta fc Alineación oficial del equipo 'orereta fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F,C SARRALENC Alineación oficial del equipo 'F,C SARRALENC' en el partido 3 - 0 orereta fc Alineación oficial del equipo 'orereta fc' en el partido
Tiene mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F,C SARRALENC

Goles Goles

  • 113 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56, SARRAL aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Santiago Barreña va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Henríquez va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Narciso Tilleiro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del orereta. La jugada d'estratègia del SARRAL per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Raúl Laguillo Pelayo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): SARRAL va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 42 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pablo Cagigal ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): SARRAL va estar a punt de posar-se per davant al minut 57 però Eugenio Montanaro va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Xerach Malo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82, Pablo Cagigal arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eugenio Montanaro de SARRAL la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Al minut 78 de partit, el jugador Pere Miquel Remolins de SARRAL es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

orereta fc

Goles Goles

  • 170 Minuto 43 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Lyubomir Todorov al minut 43 va permetre a orereta prendre avantatge per 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Víctor Pacheco Rubio va marcar al minut 39 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de orereta a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alberto Falcó va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): orereta van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 83, però el xut de Jesús Hermosilla des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Pacheco Rubio de orereta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.