Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mañana Robado (775320) - PARATINOHAYKOSTO F. C. (491806) » 586521425: T51/J7/VII

Liga 586521425 Información oficial sobre el partido 586521425 en Hattrick

12.11.2016 15:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 7 / VII.862 (38898)

Perceiana fc Alineación oficial del equipo 'Perceiana fc' en el partido 1 - 2 Steaua delEbro Alineación oficial del equipo 'Steaua delEbro' en el partido
Roberto Carlos Arranz (31') 1 - 0
1 - 1 Usman Hashim (33')
1 - 2 Elias Vejlgaard (47')
Perceiana fc Alineación oficial del equipo 'Perceiana fc' en el partido 1 - 2 Steaua delEbro Alineación oficial del equipo 'Steaua delEbro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Perceiana fc Alineación oficial del equipo 'Perceiana fc' en el partido 1 - 3 Steaua delEbro Alineación oficial del equipo 'Steaua delEbro' en el partido
Tiene un resultado normal 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Perceiana fc

Goles Goles

  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Cándido Raxó estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Roberto Carlos Arranz va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 31.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17, Hektor Uribi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 286 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Perceiana, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Victorio Echague va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ionuţ Neţoiu de Perceiana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Sidibouya Sougoufara no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Steaua delEbro

Goles Goles

  • 164 Minuto 33 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de delEbro al minut 33. Usman Hashim va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Passats 47 minuts de partit, delEbro es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Elias Vejlgaard es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 42 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Usman Hashim al minut 42 semblava entrar, però Iván Martínez Salas va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Usman Hashim després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Iván Martínez Salas va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Elias Vejlgaard va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Kamaria Rienye va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de delEbro es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Zeke Ajlouni no era cap impediment.