Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HERMES TRAINERS (1437434) - Auron's (30787) » 586518512: T51/J8/VII

Liga 586518512 Información oficial sobre el partido 586518512 en Hattrick

19.11.2016 15:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 8 / VII.810 (38846)

Atalamulalpalo (the original) Alineación oficial del equipo 'Atalamulalpalo (the original)' en el partido 4 - 0 Tupi tupi Alineación oficial del equipo 'Tupi tupi' en el partido
Marcin Rytter (39') 1 - 0
Marcin Rytter (44') 2 - 0
Germán Lapeña Méndez (48') 3 - 0
Abdelkader Assaraf (52') 4 - 0
Atalamulalpalo (the original) Alineación oficial del equipo 'Atalamulalpalo (the original)' en el partido 4 - 0 Tupi tupi Alineación oficial del equipo 'Tupi tupi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atalamulalpalo (the original) Alineación oficial del equipo 'Atalamulalpalo (the original)' en el partido 6 - 0 Tupi tupi Alineación oficial del equipo 'Tupi tupi' en el partido
Tiene mala suerte 5.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atalamulalpalo (the original)

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 39 gràcies a la jugada de Marcin Rytter, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, Atalamulalpalo va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Marcin Rytter, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Atalamulalpalo va aconseguir el 3 - 0 quan Germán Lapeña Méndez va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Amb 52 minuts jugats, en Abdelkader Assaraf va augmentar l'avantatge de Atalamulalpalo a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Atalamulalpalo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marcin Rytter ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Atalamulalpalo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Esteve Roch va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Marcin Rytter una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 50, però una magnífica aturada de Valiente Caravantes va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Germán Lapeña Méndez de Atalamulalpalo es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40 de partit, el jugador Esteve Roch de Atalamulalpalo es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 82 (Tirita): Passats 82 minuts de joc, en Max Straka de Atalamulalpalo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Lancelot Van Beuren va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Tupi tupi

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 37 (Lesión (no subst.)): Al minut 37, Diego Urenda va haver de deixar el terreny de joc lesionat. Tupi no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.
  • 093 Minuto 64 (Lesión (no subst.)): Quan en Lucas Mariano Heredia es va retirar del terreny de joc al minut 64 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de Tupi es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Jorge Jiménez Gago va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.