Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chicas Católicas (314709) - Javi Jiménez (1333230) » 586513729: T51/J1/VII

Liga 586513729 Información oficial sobre el partido 586513729 en Hattrick

01.10.2016 15:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 1 / VII.725 (38761)

Chicas Católicas Alineación oficial del equipo 'Chicas Católicas' en el partido 0 - 3 Los frikis sexis Alineación oficial del equipo 'Los frikis sexis' en el partido
0 - 1 Jawad Belghazi (5')
0 - 2 Dominic Angel (48')
0 - 3 Roger Alba (81')
Chicas Católicas Alineación oficial del equipo 'Chicas Católicas' en el partido 0 - 3 Los frikis sexis Alineación oficial del equipo 'Los frikis sexis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chicas Católicas Alineación oficial del equipo 'Chicas Católicas' en el partido 1 - 2 Los frikis sexis Alineación oficial del equipo 'Los frikis sexis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,5 % 4,7 % 75,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chicas Católicas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Pedro Monzón Mazo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Católicas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 73, però Raúl Frera va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Luis Muñoz Franco de Católicas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raúl Frera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 14 (Lesión grave): Juan Luis Muñoz Franco, de Católicas, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Raúl Frera el va substituir.

Los frikis sexis

Goles Goles

  • 142 Minuto 5 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 5 minuts quan Jawad Belghazi va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a frikis.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Dominic Angel va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 48, i va fer pujar el 0 - 2 per a frikis.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Roger Alba de frikis va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 81. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de frikis va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Luis Ucieda, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lastarri Urralburu després de 23 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Francisco Berategui va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Luis Ucieda, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 53 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. frikis va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Lastarri Urralburu va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32 de partit, el jugador Antonio Quijada de frikis es va lesionar lleugerament però va poder continuar.