Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Saba-Samba (1432229) - Aerodream (310898) » 586511658: T51/J2/VII

Liga 586511658 Información oficial sobre el partido 586511658 en Hattrick

08.10.2016 15:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 2 / VII.688 (38724)

Frenarbaçhe Alineación oficial del equipo 'Frenarbaçhe' en el partido 1 - 2 pericosforever Alineación oficial del equipo 'pericosforever' en el partido
0 - 1 Declan Burns (15')
Vasiliy Gavrischuk (27') 1 - 1
1 - 2 Muhammet Tevfik Kırdar (78')
Frenarbaçhe Alineación oficial del equipo 'Frenarbaçhe' en el partido 1 - 2 pericosforever Alineación oficial del equipo 'pericosforever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Frenarbaçhe Alineación oficial del equipo 'Frenarbaçhe' en el partido 2 - 1 pericosforever Alineación oficial del equipo 'pericosforever' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Frenarbaçhe

Goles Goles

  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Kare Sassi el va rematar Vasiliy Gavrischuk amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Frenarbaçhe Laurids Skovenborg quasi va assolir l'empat al minut 18 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Frenarbaçhe va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Angelino Basto Oliveira va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Omar Randazzo.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Frenarbaçhe va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kare Sassi va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Vasiliy Gavrischuk de Frenarbaçhe va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 70 (Lesión grave): Garibaldijus Šedbaras, de Frenarbaçhe, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Armağan Dinç el va substituir.

pericosforever

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 15 minuts, el tirador de faltes del pericosforever va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Declan Burns, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Muhammet Tevfik Kırdar quedar desmarcat i marcar per a pericosforever al minut 78. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de pericosforever va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de João Antônio Pisca, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): pericosforever va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Garibaldijus Šedbaras va desviar el xut final de Piero Caputo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de pericosforever, l'equip va recuperar la pilota al minut 77 i va contraatacar. En Khamis Al-Nuaimi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 54 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Lorenz Jung. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.
  • 303 Minuto 71 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Polinikis Kontopoulos no li va importar gens ni mica.