Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Segueros (1430858) - wendolin efe se (1579824) » 586504707: T51/J14/VII

Liga 586504707 Información oficial sobre el partido 586504707 en Hattrick

31.12.2016 15:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 14 / VII.563 (38599)

Atl. Stukas Aviación Alineación oficial del equipo 'Atl. Stukas Aviación' en el partido 4 - 1 wendolin efe se Alineación oficial del equipo 'wendolin efe se' en el partido
Hjalmar Bruun (7') 1 - 0
Cvetan Chashlarov (20') 2 - 0
Bolesław Myrta (27') 3 - 0
Bolesław Myrta (29') 4 - 0
4 - 1 Xavi Caritg (78')
Atl. Stukas Aviación Alineación oficial del equipo 'Atl. Stukas Aviación' en el partido 4 - 1 wendolin efe se Alineación oficial del equipo 'wendolin efe se' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atl. Stukas Aviación Alineación oficial del equipo 'Atl. Stukas Aviación' en el partido 2 - 0 wendolin efe se Alineación oficial del equipo 'wendolin efe se' en el partido
Tiene suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atl. Stukas Aviación

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Stukas va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Hjalmar Bruun va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 20 minuts, el tirador de faltes del Stukas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Cvetan Chashlarov, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, Stukas va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Bolesław Myrta, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Bolesław Myrta de Stukas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Bolesław Myrta es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Mauro Cirueña va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

wendolin efe se

Goles Goles

  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Xavi Caritg, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 21 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jaume Balat després que el jugador de wendolin li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ramón Roig de wendolin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Manuel Iglesias, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Xavi Caritg no era cap impediment.