Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torpedo Montemayor (1437699) - Maxigol (490210) » 586493799: T51/J3/VII

Liga 586493799 Información oficial sobre el partido 586493799 en Hattrick

15.10.2016 15:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 3 / VII.369 (38405)

ClubAmigosBéticos Alineación oficial del equipo 'ClubAmigosBéticos' en el partido 1 - 1 Maxigol Alineación oficial del equipo 'Maxigol' en el partido
Amik Atxurika (26') 1 - 0
1 - 1 Otsalar Aurretxea (75')
ClubAmigosBéticos Alineación oficial del equipo 'ClubAmigosBéticos' en el partido 1 - 1 Maxigol Alineación oficial del equipo 'Maxigol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ClubAmigosBéticos Alineación oficial del equipo 'ClubAmigosBéticos' en el partido 2 - 0 Maxigol Alineación oficial del equipo 'Maxigol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ClubAmigosBéticos

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Amik Atxurika de ClubAmigosBéticos aconseguir un gol al minut 26 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): ClubAmigosBéticos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Amik Atxurika en un 1 contra 1 amb el porter Iker Beitia, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): ClubAmigosBéticos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alberto de Diego va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Iker Beitia.
  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 35 podia haver acabat en gol, però Iker Beitia va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Hernán Córdoba per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Iker Beitia va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Martín Varea va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 es va veure una gran oportunitat per a ClubAmigosBéticos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hernán Córdoba, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): ClubAmigosBéticos va fer una substitució al minut 87. Mauro Tamariz va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Paco Buxantes.

Maxigol

Goles Goles

  • 186 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Maxigol va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Otsalar Aurretxea rematés de volea a la xarxa. El 1 - 1 pujava al marcador al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Maxigol va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Felipe Gorospizcar, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Enzo Creaolis de Maxigol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dimitar Atanasov.