Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Corcuspinos (314126) - CD ESTEPONA (307841) » 586489322: T51/J3/VII

Liga 586489322 Información oficial sobre el partido 586489322 en Hattrick

15.10.2016 15:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 3 / VII.289 (38325)

Sociedá Deportiva Uviéu Balompié Alineación oficial del equipo 'Sociedá Deportiva Uviéu Balompié' en el partido 0 - 2 Chtulunianos FC Alineación oficial del equipo 'Chtulunianos FC' en el partido
0 - 1 Niv Perri (23')
0 - 2 Rytas Karmazinas (39')
Sociedá Deportiva Uviéu Balompié Alineación oficial del equipo 'Sociedá Deportiva Uviéu Balompié' en el partido 0 - 2 Chtulunianos FC Alineación oficial del equipo 'Chtulunianos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sociedá Deportiva Uviéu Balompié Alineación oficial del equipo 'Sociedá Deportiva Uviéu Balompié' en el partido 1 - 0 Chtulunianos FC Alineación oficial del equipo 'Chtulunianos FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sociedá Deportiva Uviéu Balompié

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 40 (Ocasión de falta): Uviéu va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 40, però el xut va anar a parar al pal.
  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Manuel Vázquez Zafra no va entrar per centímetres.
  • 200 Minuto 61 (Ocasión de falta): Uviéu va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 61, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Iván Bono de Uviéu va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 44 (Evento clima: sol, OK técnico): Juanón Errazuriz semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Chtulunianos FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 23 (Gol de penalti): Al minut 23 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Niv Perri va llençar el penal ras arran de pal.
  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Chtulunianos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Rytas Karmazinas va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 76 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Chtulunianos va deixar en bona posició a en Zbigniew Martyniuk per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Andrzej Ślanda va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.