Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sintrom ni son (995862) - Endwolers (773246) » 586482715: T51/J4/VII

Liga 586482715 Información oficial sobre el partido 586482715 en Hattrick

22.10.2016 15:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 4 / VII.171 (38207)

Reincidentes_13 Alineación oficial del equipo 'Reincidentes_13' en el partido 1 - 1 Los muchachos del Don Alineación oficial del equipo 'Los muchachos del Don' en el partido
Jaron van Horne (67') 1 - 0
1 - 1 Fredi Nenezič (80')
Reincidentes_13 Alineación oficial del equipo 'Reincidentes_13' en el partido 1 - 1 Los muchachos del Don Alineación oficial del equipo 'Los muchachos del Don' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Reincidentes_13 Alineación oficial del equipo 'Reincidentes_13' en el partido 2 - 1 Los muchachos del Don Alineación oficial del equipo 'Los muchachos del Don' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,4 % 7,6 % 21,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reincidentes_13

Goles Goles

  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Reincidentes_13, atacant per l'esquerra al minut 67, va aprofitar el magnífic llançament de Jaron van Horne per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gert Theuerer va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Pietro Origo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Reincidentes_13 va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jaron van Horne en un 1 contra 1 amb el porter Pietro Origo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pierre-Yves Kermarrec va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Matthieu Guidat després que el jugador de Reincidentes_13 li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Los muchachos del Don

Goles Goles

  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 80. L'anotador per muchachos va ser Fredi Nenezič, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fernando De la Rosa de muchachos va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Gregory Fabri es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): muchachos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gabriel Proca va desviar el xut final de Rufus Balling després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): muchachos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Gonzalo Nassarelli va quedar-se sol davant el porter Gabriel Proca, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 44, quan en Gregory Fabri va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 71 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Rufus Balling va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Es duien 87 minuts de partit jugats quan Gregory Fabri va estar a punt de posar per davant a muchachos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gabriel Proca va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 6 (Lesión leve): Després de 6 minuts jugats, Jacob Ultsch es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Pietro Origo.
  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Fernando De la Rosa va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Peter Schlachtensee no era cap impediment.
  • 301 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ivo Kutílek ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.