Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sanjo C.F. (439799) - Sevrith C.F. (994210) » 586481674: T51/J10/VII

Liga 586481674 Información oficial sobre el partido 586481674 en Hattrick

03.12.2016 15:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 10 / VII.152 (38188)

Stall FC Alineación oficial del equipo 'Stall FC' en el partido 2 - 0 Parke Norte United Alineación oficial del equipo 'Parke Norte United' en el partido
Adalbert Wandinger (15') 1 - 0
Daniel Pârva (79') 2 - 0
Stall FC Alineación oficial del equipo 'Stall FC' en el partido 2 - 0 Parke Norte United Alineación oficial del equipo 'Parke Norte United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Stall FC Alineación oficial del equipo 'Stall FC' en el partido 1 - 2 Parke Norte United Alineación oficial del equipo 'Parke Norte United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stall FC

Goles Goles

  • 186 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Stall va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Adalbert Wandinger rematés de volea a la xarxa. El 1 - 0 pujava al marcador al minut 15.
  • 140 Minuto 79 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Stall el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Daniel Pârva va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Stall van sortir al contraatac al minut 13, però Daniel Pârva va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 230 Minuto 66 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 66 podia haver acabat en gol, però Johan Hedhall va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Sergey Matushkin va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Siegfried Welkenraedt de Stall es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Parke Norte United

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): United va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 12, quan Sergey Matushkin va quedar-se sol davant el porter Salvador Manresa, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Condrad Chaves va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Salvador Manresa, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 67, en un 1 contra 1 amb el porter, però Salvador Manresa va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Condrad Chaves des de l'esquerra.
  • 208 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Sigi Frick de United va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Ottar Aune que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 253 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Salvador Manresa va fer una estirada espectacular al minut 85, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Condrad Chaves.