Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U. D. Chanclas (1418595) - Cabo Noval (1597078) » 586479534: T51/J7/VII

Liga 586479534 Información oficial sobre el partido 586479534 en Hattrick

12.11.2016 15:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 7 / VII.114 (38150)

LaGüerta Der Folto Alineación oficial del equipo 'LaGüerta Der Folto' en el partido 3 - 0 Descanso Alineación oficial del equipo 'Descanso' en el partido
Sun Tse De (43') 1 - 0
Knut Pfab (75') 2 - 0
Saber Nadiri (76') 3 - 0
LaGüerta Der Folto Alineación oficial del equipo 'LaGüerta Der Folto' en el partido 3 - 0 Descanso Alineación oficial del equipo 'Descanso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LaGüerta Der Folto Alineación oficial del equipo 'LaGüerta Der Folto' en el partido 2 - 1 Descanso Alineación oficial del equipo 'Descanso' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,7 % 1,5 % 13,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaGüerta Der Folto

Goles Goles

  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip LaGüerta va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Sun Tse De va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de LaGüerta a 2 - 0. Knut Pfab va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Descanso. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Saber Nadiri la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del LaGüerta es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Odilo Callón al minut 44 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sun Tse De va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sun Tse De de LaGüerta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Descanso

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Simon Dobusch, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Amarante Jetino no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Descanso van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de Erik Azalgogorreta des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Descanso va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Simon Dobusch va desviar el xut final de Henrik Johansson després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Henrik Johansson quasi aconsegueix empatar per Descanso al minut 71, però Simon Dobusch va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 73, en un 1 contra 1 amb el porter, però Simon Dobusch va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Óscar Cebero des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Descanso va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Óscar Cebero es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Patryk Kocieniewski de Descanso va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Al minut 35 de partit, el jugador Patryk Kocieniewski de Descanso es va lesionar lleugerament però va poder continuar.