Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Vidalenc (1431127) - Saladitos Enjoyers (794059) » 586475101: T51/J4/VII

Liga 586475101 Información oficial sobre el partido 586475101 en Hattrick

22.10.2016 15:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 4 / VII.35 (38071)

Temblores FC Alineación oficial del equipo 'Temblores FC' en el partido 0 - 2 Atletico de Madrid c.f. Alineación oficial del equipo 'Atletico de Madrid c.f.' en el partido
0 - 1 Sergio Gámez (4')
0 - 2 Joan Vanrell (71')
Temblores FC Alineación oficial del equipo 'Temblores FC' en el partido 0 - 2 Atletico de Madrid c.f. Alineación oficial del equipo 'Atletico de Madrid c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Temblores FC Alineación oficial del equipo 'Temblores FC' en el partido 0 - 2 Atletico de Madrid c.f. Alineación oficial del equipo 'Atletico de Madrid c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Temblores FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Temblores va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alejandro de Mingo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Isidoro Reguero Martín de Temblores la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 89 (Evento clima: lluvia, OK potente): Guntram Brodten no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Atletico de Madrid c.f.

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Passats 4 minuts de partit, Atletico es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Sergio Gámez es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 71 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Atletico. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Joan Vanrell xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Sergio Gámez es va quedar sol davant del porter, al minut 7. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, Xacinto Moas va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Juan de Dios Villaurreta va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Raúl Pineda al minut 87, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Cándido Isunza de Atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.