Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At.Poble Sec (438365) - New Mountain FC (441709) » 586471347: T51/J4/VI

Liga 586471347 Información oficial sobre el partido 586471347 en Hattrick

22.10.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 4 / VI.992 (15310)

At.Poble Sec Alineación oficial del equipo 'At.Poble Sec' en el partido 0 - 4 ÑOÑO F.C. Alineación oficial del equipo 'ÑOÑO F.C.' en el partido
0 - 1 Cameron Gatheral (29')
0 - 2 Julian Hobucher (80')
0 - 3 Julian Hobucher (82')
0 - 4 Andreas Horn (83')
At.Poble Sec Alineación oficial del equipo 'At.Poble Sec' en el partido 0 - 4 ÑOÑO F.C. Alineación oficial del equipo 'ÑOÑO F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
At.Poble Sec Alineación oficial del equipo 'At.Poble Sec' en el partido 0 - 3 ÑOÑO F.C. Alineación oficial del equipo 'ÑOÑO F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At.Poble Sec

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de At.Poble va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Miloš Jovanović va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de At.Poble, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Gil Cadellans va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): At.Poble van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 87, però el xut de Joan Rizzo Patron des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Ulf Voetmann de At.Poble va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

ÑOÑO F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): ÑOÑO va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 29. Cameron Gatheral va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 80 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de ÑOÑO. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Julian Hobucher xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Boris Romanko estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Julian Hobucher va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 3 al minut 82.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Andreas Horn de ÑOÑO va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 83. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): ÑOÑO va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 9, quan Nicky Wagner va quedar-se sol davant el porter Luis Villaba, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Nicky Wagner va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 16, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Luis Villaba va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): ÑOÑO va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Luis Villaba va desviar el xut final de Adrian Jonsson després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Attila Fabeck quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Luis Villaba, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després de 86 minuts, Julian Hobucher va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Luis Villaba va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 18 (Tirita (médico)): Adrian Jonsson va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de ÑOÑO es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.