Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olea europaea F.C. (1598208) - Porriñolandia F.C. (988514) » 586470184: T51/J7/VI

Liga 586470184 Información oficial sobre el partido 586470184 en Hattrick

12.11.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 7 / VI.971 (15289)

Farolillos Rojos United Alineación oficial del equipo 'Farolillos Rojos United' en el partido 1 - 2 Porriñolandia F.C. Alineación oficial del equipo 'Porriñolandia F.C.' en el partido
Jordi Tugues (4') 1 - 0
1 - 1 Jorge Tamariz (31')
1 - 2 Jens Wouden (77')
Farolillos Rojos United Alineación oficial del equipo 'Farolillos Rojos United' en el partido 1 - 2 Porriñolandia F.C. Alineación oficial del equipo 'Porriñolandia F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Farolillos Rojos United Alineación oficial del equipo 'Farolillos Rojos United' en el partido 3 - 0 Porriñolandia F.C. Alineación oficial del equipo 'Porriñolandia F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Farolillos Rojos United

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Farolillos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 4 Jordi Tugues va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Martin Bae del Farolillos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Farolillos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 60 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Martin Bae ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rafa Montalvo va estar a punt d'acabar en gol al minut 71, però el porter visitant Rafael Méndez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 205 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Martin Bae de Farolillos va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Jordi Desmai al minut 80 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Jordi Tugues va estar a punt de marcar al minut 81 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 210 Minuto 86 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Roko Strašek quasi empata el partit al minut 86, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Martin Bae de Farolillos va intentar batre la porteria rival al minut 87 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Al minut 41 de partit, el jugador Tony Mahé de Farolillos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Porriñolandia F.C.

Goles Goles

  • 137 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Veit Grottian va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 31 de joc. Jorge Tamariz es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): Amb 77 minuts jugats, Jens Wouden de Porriñolandia va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Porriñolandia van sortir al contraatac amb encert al minut 25, però Renzo Pegoraro no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Porriñolandia va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jens Wouden, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Porriñolandia va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local 龙 (Long) 贤文 (Xianwen) va desviar el xut final de Jens Wouden després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): En Sergio Fontes va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): Porriñolandia va fer una substitució al minut 64. Will Cummings va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Valiente Fernández Cueto.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. potente): Renzo Pegoraro estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.