Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ACME CF (992226) - Mirandilla FC (433824) » 586468690: T51/J11/VI

Liga 586468690 Información oficial sobre el partido 586468690 en Hattrick

10.12.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 11 / VI.944 (15262)

ACME CF Alineación oficial del equipo 'ACME CF' en el partido 0 - 2 Españoles FC Alineación oficial del equipo 'Españoles FC' en el partido
0 - 1 Sergio López Gil (52')
0 - 2 Enrique Ardilla (79')
ACME CF Alineación oficial del equipo 'ACME CF' en el partido 0 - 2 Españoles FC Alineación oficial del equipo 'Españoles FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ACME CF Alineación oficial del equipo 'ACME CF' en el partido 0 - 2 Españoles FC Alineación oficial del equipo 'Españoles FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ACME CF

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip ACME Robert Rosický quasi marca al minut 71 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Bjørn Johnsen l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Després de 40 minuts jugats, Denis Guida es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ignacio Butragueño.
  • 090 Minuto 74 (Tirita): Passats 74 minuts de joc, en José María Góntar de ACME va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Españoles FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 52 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Lumsi Sabri el va rematar Sergio López Gil amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 79 minuts, el tirador de faltes del Españoles va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Enrique Ardilla, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Lumsi Sabri va marcar al minut 5 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Mirko Danese de Españoles, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 11, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Fernando Anido Hermida va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 20, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Bernardino Mota Pinto va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 39, quan en Eusebi Sansaloni va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Españoles va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 43, quan Jorge Raúl Tudor va quedar-se sol davant el porter Bernardino Mota Pinto, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Valdo Villaveirán de Españoles es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergio López Gil de Españoles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Luis Ardisana de Españoles va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 18 (Tirita): Al minut 18, José Antonio Marta de Españoles es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 85 (Tirita): Era el minut 85 quan després d'una dura entrada, el jugador Valdo Villaveirán de Españoles s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, OK potente): Eusebi Sansaloni no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.