Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD KATIUSCA (492189) - dafebes c.f (441723) » 586467434: T51/J5/VI

Liga 586467434 Información oficial sobre el partido 586467434 en Hattrick

29.10.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 5 / VI.922 (15240)

RCD KATIUSCA Alineación oficial del equipo 'RCD KATIUSCA' en el partido 4 - 2 EpicWin! Alineación oficial del equipo 'EpicWin!' en el partido
Christiaan Achterberg (17') 1 - 0
Filemon Wszędybył (30') 2 - 0
Swen Mähr (31') 3 - 0
3 - 1 Javier Garavito (38')
3 - 2 麦 (Mai) 云鑫 (Yunxin) (52')
Víctor Guebide (89') 4 - 2
RCD KATIUSCA Alineación oficial del equipo 'RCD KATIUSCA' en el partido 4 - 2 EpicWin! Alineación oficial del equipo 'EpicWin!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RCD KATIUSCA Alineación oficial del equipo 'RCD KATIUSCA' en el partido 3 - 0 EpicWin! Alineación oficial del equipo 'EpicWin!' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD KATIUSCA

Goles Goles

  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Swen Mähr el va rematar Christiaan Achterberg amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): KATIUSCA va aconseguir el 2 - 0 quan Filemon Wszędybył va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 31 (Gol de penalti): Swen Mähr va augmentar la diferència de KATIUSCA a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 109 Minuto 52 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 52 minuts Conrado Cofán es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival 麦 (Mai) 云鑫 (Yunxin) que d'un gran xut va marcar per a EpicWin! el 3 - 2.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): KATIUSCA va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Víctor Guebide va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): KATIUSCA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sami Myllylahti en un 1 contra 1 amb el porter Pyry Tuukkanen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Christiaan Achterberg gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pyry Tuukkanen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de KATIUSCA a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Armando Blisio va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Christiaan Achterberg va estar a punt de sentenciar el partit al minut 86, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Guebide de KATIUSCA es va guanyar la targeta groga merescudament.

EpicWin!

Goles Goles

  • 116 Minuto 38 (Gol evento especial rápido + pase): Carl-Heinz Katona va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Javier Garavito, que no va fallar i va marcar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de EpicWin! va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Raymond Moens, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 216 Minuto 82 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Carl-Heinz Katona va ser clau en la jugada d'atac de EpicWin! al minut 82, quan ell mateix va fer una passada brutal a Terry Valkiers, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Carl-Heinz Katona de EpicWin! va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 悠平 (Yuhei) 佐藤 (Sato) de EpicWin! va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raymond Moens.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mattias Lannerskär de EpicWin! la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Al minut 89, Javier Garavito de EpicWin! es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.