Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arcangel Terrassenc (801056) - Sporting recataplinos (1432982) » 586467051: T51/J8/VI

Liga 586467051 Información oficial sobre el partido 586467051 en Hattrick

19.11.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 8 / VI.915 (15233)

Arcangel Terrassenc Alineación oficial del equipo 'Arcangel Terrassenc' en el partido 3 - 1 Yuca F.C Alineación oficial del equipo 'Yuca F.C' en el partido
Nikos Fitilas (37') 1 - 0
Armando Redomero (40') 2 - 0
2 - 1 Calvin Elias Wild (63')
Loris Buetschi (74') 3 - 1
Arcangel Terrassenc Alineación oficial del equipo 'Arcangel Terrassenc' en el partido 3 - 1 Yuca F.C Alineación oficial del equipo 'Yuca F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arcangel Terrassenc Alineación oficial del equipo 'Arcangel Terrassenc' en el partido 3 - 0 Yuca F.C Alineación oficial del equipo 'Yuca F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arcangel Terrassenc

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Yuca. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Nikos Fitilas la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del ACT es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 37.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de ACT a 2 - 0. Armando Redomero va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 74 (Gol de penalti): ACT va obtenir un penal al minut 74, que va llançar a la perfecció Loris Buetschi. 3 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Armando Redomero va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant David Rognon va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Agapito Ortiz Diaz gairebé va marcar per a ACT des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): En Marcos Retegui es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de ACT la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Innokentiy Krapin de ACT va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Innokentiy Krapin va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que ACT va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Yuca F.C

Goles Goles

  • 186 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Yuca va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Calvin Elias Wild rematés de volea a la xarxa. El 2 - 1 pujava al marcador al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Yuca, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Yalçın Siyavuş va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Giovanni De Falco es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 090 Minuto 38 (Tirita): Al minut 38, Heiko Gleiss de Yuca es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.