Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Clenchazos (307803) - Fruites Senar (1418442) » 586464206: T51/J11/VI

Liga 586464206 Información oficial sobre el partido 586464206 en Hattrick

10.12.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 11 / VI.864 (15182)

Soldadomercenario Alineación oficial del equipo 'Soldadomercenario' en el partido 0 - 2 Atletico Espeleño Alineación oficial del equipo 'Atletico Espeleño' en el partido
0 - 1 Rafael Cascasona (32')
0 - 2 Abdelmouqtader Zaidi (83')
Soldadomercenario Alineación oficial del equipo 'Soldadomercenario' en el partido 0 - 2 Atletico Espeleño Alineación oficial del equipo 'Atletico Espeleño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Soldadomercenario Alineación oficial del equipo 'Soldadomercenario' en el partido 0 - 1 Atletico Espeleño Alineación oficial del equipo 'Atletico Espeleño' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Soldadomercenario

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Soldadomercenario va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Iker Cebrián, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Durruma Sagardizar de Soldadomercenario va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): Soldadomercenario no podia fer cap canvi en Cèsar Madirolas va deixar el terreny de joc al minut 89 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.

Atletico Espeleño

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Rafael Cascasona que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Atletico.
  • 180 Minuto 83 (Gol de falta): Abdelmouqtader Zaidi va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Atletico gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Atletico va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Peter Ocielka va desviar el xut final de César Juerga després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Ignacio Miret va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Atanas Petkov quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Peter Ocielka, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Daniel Sanz Mateo es va quedar sol davant del porter, al minut 87. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.